Rubriky
Aktuality

Informace k táboru 2024

Vážení rodiče, okolnosti si s námi zahrávají a tak nakonec budeme sice tábořit v avizovaném termínu (27.7.-10.8.), ale na jiném místě, než jsem psal před týdnem. Budeme tábořit v Adamovském údolí u Starého Města. Věřím, že tato změna není pro nikoho komplikací a že je již poslední, která nás letos čeká.

Nyní ale píšu, abych vás informoval, že je na světě táborový dopis pro letošní ročník (v příloze). Prosím, ve vlastním zájmu a v zájmu našich kluků, přečtěte si jej, jsou tam nějaké novinky. Co chci z dopisu navíc vypíchnout a na co chci upozornit je fakt, že táborová rada rozhodla, že letos bude (před)přihlašování na skautský tábor bude probíhat formou časové soutěže skrz online formulář. Jsme totiž nuceni opět korigovat počet účastníků. Sběr (před)přihlášek bude spuštěn 11.3.2024 v 20:00 na tomto odkaze.

(https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=BsRF82hSsEOxn1hi-mgz-PrETHnI9pNJnDK4yS-KnwhUMktIV1lXUVZNQUJEREFUNERMUkhXNVFSUi4u&fbclid=IwAR0A–2ILXKwcKzMLjSLQZyI7iUUSQnSSD86zXiyxnLaGz0H1MRy_zOPAW0)

Po naplnění kapacity tábora informujeme vás, jejichž kluci budou na tábor přijati, s dalšími informacemi. Zbytek bude bohužel dle pořadí zařazen na listinu čekatelů. 

Děkujeme za pochopení a v případě jakýchkoliv nejasností se nám ozvěte.

Za oddílovou radu J9

Jan Dvořák (773 460 983)